Google My Business Training [met begeleiding]

EUR 179,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Google My Business Training [met begeleiding]


Begeleide online training om meer te leren over Google My Business
Dit is een complete digitale training om meer te leren over het inrichten en optimaliseren van Google My Business (in het Nederlands: Google Mijn Bedrijf). De cursus kun je op je eigen tempo volgen. Het is op elk moment mogelijk om de cursus weer te hervatten.

Onze Google My Business specialist Lotte Konietzny heeft voor jou een praktische training samengesteld, waarbij je d.m.v. theorie en vragen direct aan de slag kunt gaan met de Google My Business inrichting voor je eigen organisatie.
 
Begeleider
Google My Business specialist Lotte Konietzny zal je begeleider zijn tijdens je online training. Lotte is al vele jaren werkzaam op het gebied van online marketing in de travel en leisure branche. Zo hielp ze verschillende bedrijven zoals touroperators, vakantieparken, campings, reisbureaus, attractieparken en bestemmingen. Ze is tevens de Team Lead van ons Content Team. 

In de training zitten meerdere inleveropdrachten, die jij uitwerkt voor jouw bedrijf. Lotte zal feedback geven op jouw ingeleverde opdracht. Zo leer je niet alleen hoe Google My Business in theorie werkt, maar ook hoe je het in de praktijk voor jouw bedrijf of organisatie inzet.
 
In de training komen de volgende onderdelen aan bod
  • Wat Google My Business is
  • Hoe je het inricht
  • Aan de slag gaan met posts
  • Google Reviews
  • Lokale SEO
  • Direct verkopen vanuit Google My Business
  • Statistieken
Aan de slag
Leer alles over het inrichten van Google My Business en start direct na de training met het inzetten voor jouw bedrijf. Je kunt d.m.v. deze training direct thuis aan de slag!

Google My Business Training [met begeleiding]


Begeleide online training om meer te leren over Google My Business